Projectleider Waterbouwkunde

Geplaatst op 13 november 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Ga internationaal als Projectleider Waterbouwkunde!

Op binnen- en buitenlandse projecten in de maritieme sector sta je als projectleider in voor de projectopvolging. Zo begeleid je de praktische werfopvolging, stuur je werfleiders aan en coördineert de uit te voeren werken door eigen arbeiders en onderaannemers. In jouw rol als Projectleider verzorg je de bijhorende administratieve en technische leiding voor jouw waterbouwkundige bouwprojecten. Jouw projecten omvatten onder andere funderingen, renovatiewerken, omgevingswerken, maritieme- en offshorewerken.

Functie eisen

De projectleider die we zoeken heeft een grote interesse in waterbouwkundige werken, is sterk in organisatie, werkt graag samen met een gemotiveerd team en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • minstens 4 jaar relevante werkervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, noties van Frans zijn een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een multidisciplinaire aannemer dat zich specialiseert in alles dat te maken heeft met waterbouwkunde. Hieronder kan je maritieme constructies, afbraakwerken en hijswerken verstaan. Zij hechten enorm veel waarde aan milieubewustzijn en ruimte voor ontspanning naast het werk. Daarnaast bieden zij ruime ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Voor jouw functie als Projectleider Waterbouwkunde bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289