Projectleider villabouw

Geplaatst op 12 februari 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren projectleider ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve realisatie van high-end villaprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor klanten, waarmee je keuzes en offerten bespreekt. Van de werkvoorbereiding tot aan de oplevering, werk je nauw samen met jouw team en leid je alles in goede banen. In jouw functie als projectleider beheer je het volledige bouwproject op administratief en technisch vlak en bewaakt hierbij het financiële en bouwkundige aspect. Je werkt planmatig met een commerciële insteek en stuurt de onderaannemers aan op de werf.

Functie eisen

De projectleider die we zoeken beschikt over:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting
  • Minstens 5 jaar relevante ervaring
  • Sterke communicatieve en coördinerende vaardigheden
  • Een high-end visie om kwaliteit te leveren

Over het bedrijf

Je komt terecht in een high-end bouwbedrijf met nationale en internationale projecten. Vanuit een groene werkomgeving realiseren zij een op maat ontworpen project met telkens een nieuwe uitdaging. Zij hechten enorm veel belang aan hoge kwaliteit en een sterke relatie met hun high-end klanten. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com