Projectleider Villabouw

Geplaatst op 26 oktober 2020

Antwerpen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Leg de lat hoog als Projectleider op villabouwprojecten!

Op zowel nationale als internationale projecten, ben jij als ervaren Projectleider verantwoordelijk voor de kwalitatieve realisatie van op maat ontworpen villa's. Vanaf de werkvoorbereiding tot en met de oplevering, werk je nauw samen met jouw team, leid je alles in goede banen en ben jij het centrale aanspreekpunt voor klanten, waarmee je keuzes en offerten bespreekt. In jouw functie als projectleider beheer je het volledige bouwproject op administratief, technisch en financieel vlak, waarin je planmatig werkt met een commerciële insteek.

Functie eisen

Je kan als geen andere een kwaliteitsvolle service te bieden naar de klant. Naast een goede communicatie kan je gestructureerd en resultaatgericht projecten realiseren, waarin hoge kwaliteit, high-end afwerking en klantgerichtheid prioritair zijn. Daarnaast beschik jij als Projectleider Villabouw over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • minstens 8 jaar relevante ervaring
  • een high-end visie om kwaliteit te leveren
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Engels en Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een high-end bouwbedrijf met nationale en internationale projecten. Vanuit een groene werkomgeving realiseren zij een op maat ontworpen project met telkens een nieuwe uitdaging. Zij hechten enorm veel belang aan hoge kwaliteit, service een sterke relatie met hun high-end klanten. Voor jouw functie als Projectleider Villabouw bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289