Projectleider Utliliteitsbouw

Geplaatst op 02 oktober 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Werk autonoom als Projectleider aan innovatieve industriële bouwprojecten en utiliteitsbouw!

Als Projectleider ga je aan de slag in de uitvoering van 2 à 3 projecten in utiliteitsbouw, industrie- en kantoorbouw. Vanuit een architecturaal ontwerp of design & buildteam wordt elk project in gang geschoten, waarin jij de eindverantwoordelijkheid draagt op financieel als technisch vlak. Daarnaast coördineer je de werfleiders, volg je de projecten op met oog op een sterk rendement, overleg je met de technisch directeur en zorg je voor klanttevredenheid tot en met de oplevering. Jouw projecten omvatten retailprojecten, logistieke gebouwen, industriële projecten en utiliteitsprojecten. Vanuit jouw locatie worden jouw projecten voorzien in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen.

Functie eisen

Je hebt een enorme interesse in grote uitdagende projecten en hanteer je een hands-on aanpak. Je bent vertrouwd met soortgelijke projecten en kan met jouw technische kennis oplossingsgericht handelen. Daarnaast beschik jij Projectleider Utiliteitsbouw over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • minstens 4 jaar relevante werkervaring in klasse 7-8 bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt als werfleider terecht bij een vooruitstrevende aannemer dat zich specialiseert in utiliteitsbouw, industrie- en kantoorgebouwen. Zij hechten enorm veel belang aan een collegiale werkomgeving waar ruimte is voor groeimogelijkheden. In jouw functie als Projectleider Utiliteitsbouw kan je rekenen op vele opportuniteiten om je te blijven bijscholen en te groeien! Naast opleidingen, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289