Projectleider / stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 05 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Zorg voor de stabiliteit in kerken, bruggen en kathedralen.

Je bent als projectleider stabiliteit verantwoordelijk voor unieke draagconstructies voor kerken, kathedralen, bruggen etc. Bij de aanvraag inspecteer je de site/gebouw om vervolgens jouw berekeningen op te maken. Vervolgens geef je technische ondersteuning en advies aan de klant. Van zodra de offerte geaccepteerd is, maak je een planning op, geef je materialenlijst door naar het magazijn.  Van zodra het project in uitvoering gaat sta je in voor de projectleiding en de aansturing van de arbeiders. 

Functie eisen

Als projectleider Stabiliteit ben je wiskundig en communicatief aangelegd. Je werkt samen met 3 burgerlijk ingenieurs, die jouw verder begeleiden in de functie. Je beschikt over:

  • een master bouwkunde + schakeljaar naar burgerlijk ofwel burgerlijk ingenieur bouwkunde ofwel master bouwkunde met sterke interesse in stabiliteit/wiskunde.
  • Sterk technisch inzicht
  • Interesse in draag- en betonconstructies
  • Resultaatgericht en planmatig
  • Autonoom en pro-actief

Over het bedrijf

Onze klant is een gevestigde waarde in draagconstructies. Je werkt in een organisatie van 20 personen, met projecten in gans België. Je werkt projecten uit voor aannemers, studie- en architectenbureaus, projectontwikkelaars en overheden. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986