Projectleider Speciale Technieken

Geplaatst op 26 maart 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Leid HVAC-projecten van A tot Z als projectleider!

Als projectleider behartig jij alle speciale technieken die aan bod komen binnen grote residentiële en industriële bouwprojecten. Concreet zorg jij voor de dagelijkse projectcoördinatie en -opvolging, geef je technisch advies waar nodig en zorg je voor verscheidene oplossingen betreffende technische installaties. Denk aan HVAC, elektriciteit, sanitair en veel meer.

Je werkt op diverse projecten vanaf €8 miljoen waarin je jouw kennis van speciale technieken toelicht! Jouw werven worden toegewezen op basis van jouw woonplaats, competenties en ambities.

Functie eisen

De projectleider speciale technieken kan kwalitatief werk verrichten onder tijdsdruk, is klantgericht, is sterk in organisatie en aansturing en is in het bezit van:

  • een master industrieel ingenieur elektromechanica of bouwkunde
  • minstens 5 jaar relevante werkervaring in gebouwtechnieken
  • een ruime en goede kennis van speciale technieken (HVAC, elektriciteit, sanitair, ...)

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen. Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij hechten enorm veel waarde aan het welzijn van hun werknemers en een familiale omgeving.

Voor jouw functie als projectleider speciale technieken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Mayra Verbeken

Mayra Verbeken

Recruiter

+32 (0) 499 711 350