Projectleider Seininrichting

Geplaatst op 02 februari 2021

West-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Draag de eindverantwoordelijkheid en lever uitstekende kwaliteit!

Als projectleider seininrichting behandel je het volledig project, van voorbereiding tot effectieve aansturing op de werf. Je werkt het project conceptueel uit en maakt hierbij ook het nodig ontwerp. Vervolgens ga je over tot opmaak van de offertes en bestel je ook de nodige materialen. Aangezien jij vanaf de beginfase bent betrokken, weet je ook perfect wat er allemaal moet gebeuren om tot een kwalitatief eindresultaat te komen. Het project uitwerken wordt dan ook gecombineerd met de effectieve aansturing en praktische uitwerking op de werf. Als leidinggevende organiseer en coördineer je ook de werfvergaderingen en stuur je jouw ploegen aan. Je behoudt nauw contact met de onderaannemers, de klant en leveranciers. 

Functie eisen

Wat zoeken we in een projectleider:

  • Je bezit een bachelor of master elektriciteit, elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt uitstekende leidinggevende skills
  • Je denkt oplossingsgericht
  • Sterke interesse in spoorwerken
  • Vlotte kennis van het Nederlands, kunnen uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in elektriciteit, nutsvoorzieningen en infrastructuur. Het is een familiaal bedrijf met een gedreven cultuur, vlakke structuur met open en directe communicatie. Zelfontplooiing staat bij hun centraal en zijn dan ook sterke voorstander van interne doorgroeimogelijkheden. Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een projectleider. Tegenover deze fantastische functie staat een competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (GSM, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand). Binnen het bedrijf is er zowel ruimte voor starters als voor meer ervaren professionals. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986