Projectleider Restauratie

Geplaatst op 08 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Restaureer oude gebouwen en historische monumenten als Projectleider Restauratie!

Op restauratieprojecten over heel Vlaanderen maak jij als Projectleider Restauratie deel uit van een team bestaande uit andere projectleiders, werkvoorbereiders en arbeiders die zich volledig geven op de werf. Je coördineert het ganse project en houdt de vooruitgang van het project en de veiligheidsvoorschriften nauwkeurig in de gaten. Tenslotte ben jij het centrale aanspreekpunt voor de architect en bouwheer en onderhandel je over vragen die betrekking hebben op de uitvoering.

Functie eisen

Je hebt een enorme interesse voor restauratieprojecten en kan hierin autonoom en ondernemend werken. Vanuit jouw ervaring kan je collega's aansturen en motiveren om kwaliteitsvolle projecten af te leveren. Daarnaast beschik je als Projectleider Restauratie over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante ervaring als leidinggevende
  • je spreekt vloeiend Nederlands
  • een goede kennis van Ms Office

Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf dat zich specialiseert in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementsgebouwen, gevelrenovaties en restauraties van historische monumenten en het uitvoeren van onderhoudswerken in de Antwerpse havenindustrie. Zij hechten een enorme waarde aan gemotiveerd teamwork en dit binnen een vlakke organisatiestructuur. Voor jouw functie als Projectleider Restauratie bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289