Projectleider Restauratie - Renovatie & Speciale Technieken

Geplaatst op 16 juli 2021

Brussel Project Sourcing 4-6 jaar

Over de functie

Als expert bewaak je de technische en complexe aspecten en selecteer je de leveranciers en onderaannemers. Je voert de onderhandelingen en staat in voor de aankoop van specifieke afwerkingsmaterialen. Je bestudeert de vooropgestelde specificaties zodat je een goed inzicht hebt. Je volgt de budgetten, de projectresultaten, de financiële rapportering en de rendabiliteit op.

Functie eisen

De projectleider die ik zoek is in het bezit van een Master Civil, Industrial Engineering of Elektromechanica. Het is belangrijk dat je jouw cijfermatige vaardigheden benut om budgetten, rendement en resultaten strikt op te volgen. Teams aansturen is jou niet vreemd en ze noemen jou dé organisatorische kracht met communicatieve vaardigheden.

Je kan je in eerste instantie perfect uitdrukken in het Nederlands en eventueel ook in het Engels, Frans, Duits en met handen en voeten.

Over het bedrijf

Maak kennis met jouw droomjob bij Whoohoo en verdien:

  • Een vast contract van onbepaalde duur of freelance contract
  • Salaris of tarief naar jouw ervaring
  • Firmawagen + tankkaart
  • Hospitalisatieverzekering
  • Groepsverzekering
  • Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag
  • ECO-cheques van €250/jaar
  • 20 dagen vakantie + 12 ADV dagen

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Mayra Verbeken

Mayra Verbeken

Recruiter

+32 (0) 499 711 350