Projectleider Residentiële Ontwikkeling

Geplaatst op 07 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Werk autonoom als Projectleider aan residentiële bouwprojecten tot €7 miljoen!

Als autonome Projectleider krijg je 1 residentieel project toegewezen waarin je jezelf volledig kan toeleggen en de touwtjes in eigen handen neemt van A tot Z. In jouw organisatorische rol ga je planmatig te werk en stuur je de medewerkers, onderaannemers en leveranciers aan. Met jouw ervaring als Projectleider en jouw focus, realiseer je elk residentieel bouwproject met een hoge kwaliteit en breng je elk project naar een hoger niveau.

Functie eisen

Je bent een gedreven persoon met een hands-on mentaliteit en je bent sterk in coördineren. Jij wilt je volledig focussen op 1 werf en die tot een goed einde brengen. Daarnaast beschik je als ervaren Projectleider Residentiële Ontwikkeling over volgende eigenschappen:

  • een hogere opleiding bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante ervaring in klasse 7-8 bouwprojecten
  • planmatig en organisatorisch sterk

Over het bedrijf

Je komt terecht in een sterk groeiende aannemingsbedrijf dat de bouwsector in residentiële projecten naar een ander niveau wil brengen. Dit doen ze door de integratie van nieuwe technologieën in combinatie met een goede procesoptimalisatie. Zij hechten enorm belang aan een persoonlijke aanpak en een grote betrokkenheid in elk bouwproject. Voor jouw functie als Projectleider Residentiële Ontwikkeling bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289