Projectleider Residentiële Bouw

Geplaatst op 08 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Coördineer als Projectleider prestigieuze residentiële bouwprojecten tussen €8 en €25 miljoen!

Als Projectleider realiseer je uitdagende residentiële bouwprojecten waaronder ziekenhuizen, scholen en andere enorme bouwprojecten. In deze projecten ben jij verantwoordelijk voor de budgetten, aankopen, werfplanning en de onderhandelingen met zowel de bouwheer als de onderaannemers.

Je werkt als projectleider in vaste loondienst.

Functie eisen

Jij brengt een structurele en accurate aanpak in de projecten. Met een sterk communicatievermogen motiveer en stuur je de betrokken partijen aan. Daarnaast beschik jij als Projectleider in het bezit van:

  • een master industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde
  • minstens 5 jaar ervaring in klasse 8 bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen. Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij hechten enorm veel waarde aan het welzijn van hun werknemers en een familiale omgeving.

Voor jouw functie als Projectleider Residentiële Bouw bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Op basis van jouw competenties en ambities, wordt er steeds rekening gehouden met de projecten die worden toegewezen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289