Projectleider residentieel

Geplaatst op 08 september 2020

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie, opvolging en de realisatie van complexe bouwprojecten. Dit zodat er op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle manier gewerkt kan worden aan de realisatie van een project. Je stuurt de planning, bewaakt het budget, rendementen, de kwaliteit en de risico’s. Je ziet toe op de naleving van de wettelijke voorschriften, afspraken en normen inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Zo sta je in voor het oplossen van technische en andere problemen met betrekking tot de werf (levering materialen,…). Je bent een projectleider die het beste haalt uit je team!

Functie eisen

  • Bachelor of master opleiding in de Bouw
  • Je hebt ervaring opgedaan met middelgrote tot grote bouwprojecten
  • Een grote passie voor de bouw en een team motiveren doe je met plezier!
  • Je speekt Nederlands en kennis van technisch Frans is een voordeel
  • Kennis van MS Projects en hebt ervaring met KPD Bouwoffice

Over het bedrijf

Je komt terecht in een stabiel en nog steeds groeiend familiebedrijf. De werksfeer is open met korte communicatielijnen, zo is alles duidelijk voor iedereen.

Je krijgt je een competitief salaris met extra legale voordelen en firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097