Projectleider Residentieel

Geplaatst op 05 november 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Stuur enorme Residentiële bouwprojecten aan als Projectleider in de regio Antwerpen-Brussel!

Als centrale schakel op residentiële bouwprojecten leg jij de wensen van de klant in kaart en brengt deze efficiënt in realisatie. In jouw rol als Projectleider heb je een breed takenpakket: analyse van dossiers, opstellen van uitvoeringsplannen, organiseren van werfvergaderingen en budgetopvolging. De uiteindelijke oplevering van deze residentiële projecten staan onder jouw verantwoordelijkheid.

Functie eisen

De projectleider residentieel die we zoeken is communicatief en organisatorisch zeer sterk, flexibel in functie van de toegewezen werven en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante ervaring in klasse 8 bouwprojecten
  • een VCA-VOL attest

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich richt op vele sectoren zoals zorg, residentiële en industriële projecten, onderwijs en overheid, enz. Zij hanteren een bedrijfscultuur die respect heeft voor alle medewerkers met een open communicatie. Dit zorgt voor een hechte sfeer waar er veel gelachen wordt, maar ook hard gewerkt.

Voor jouw functie als Projectleider Residentieel bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Jouw projecten zijn gelegen in de regio Antwerpen en Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289