Projectleider Renovatie

Geplaatst op 08 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Breng jouw passie in het renoveren van oude gebouwen naar boven als Projectleider Renovatie!

Op renovatieprojecten over heel Vlaanderen maak jij als Projectleider deel uit van een team bestaande uit andere projectleiders, werkvoorbereiders en arbeiders die zich volledig geven op de werf. Zo werk je onder andere aan historische monumenten, sociale woningbouw en appartementsgebouwen. Binnen jouw projecten sta je in voor het contact met onderaannemers en leveranciers en ben je verantwoordelijk over de gehele werfbezitting. Tenslotte beheer je aan de hand van de nodige tools ook de financiën van het project.

Functie eisen

Jij hebt een passie voor renovatie en kan als ondernemend persoon beslissingen nemen. Daarnaast beschik je als Projectleider Renovatie over volgende eigenschappen:

  • een Bachelor Bouwkunde
  • een opleiding monumentenzorg is een plus
  • goede kennis van Ms Office

Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf dat zich specialiseert in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementsgebouwen, gevelrenovaties en restauraties van historische monumenten en het uitvoeren van onderhoudswerken in de Antwerpse havenindustrie. Zij hechten een enorme waarde aan gemotiveerd teamwork en dit binnen een vlakke organisatiestructuur. Voor jouw functie als Projectleider Renovatie bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289