Projectleider ramen en deuren

Geplaatst op 05 mei 2020

Gent Flex > 10 jaar

Over de functie

Functioneer als rechterhand van de zaakvoerder door kwalitatieve offertes op te maken door samen te werken met bouwheer en architect!


Als projectleider ben je verantwoordelijk voor opmaak van gedetailleerde offertes op basis van de technische plannen, meetstaten en lastenboeken. Dit doe je voor ramen, deuren, veranda's, zonnewering, ..

Als projectleider werk je daarbij nauw samen met de architect en bouwheer. Hierdoor ligt de nadruk niet alleen op de calculatie, maar ook op het commercieel aspect. Je gaat eigenlijk functioneren als de rechterhand van de zaakvoerder.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de sector van ramen en deuren, waarbij je ook reeds de calculatie op jou hebt genomen.
  • Inzicht in prijsaanvragen en technische details


Over het bedrijf

Je komt terecht bij een familiaal bedrijf met meer als 20 jaar ervaring in ramen en deuren, maar ook zonnewering en veranda's. Er is wel reeds een goede structuur aanwezig. Er is een interne productie aanwezig.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876