Projectleider Ramen en Deuren

Geplaatst op 17 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ramen en deuren/schrijnwerkerij zijn interessante profielen.

Als ervaren projectleider ben je verantwoordelijk voor de oplevering jouw projecten in de ramen en deuren. Bovendien werk je nauw samen met en ondersteun je de junior projectleider. De junior projectleider heeft nog ondersteuning nodig en moet de kneepjes van het vak leren. Het ideale scenario is dat je een aantal jaren ervaring hebt als projectleider en in de ramen en deuren. Je komt ook in aanmerking als je heel nauwkeurig en gestructureerd werkt als tekenaar/werkvoorbereider.

Als projectleider sta je in voor het analyseren van het lastenboek, opmaken prijscalculaties, afspraken met klant – leveranciers over termijn en budget. Bij de plaatsing kan je rekenen op een ervaren werfleider die dagelijks aan jou rapporteert. 

Functie eisen

Je beschikt als ervaren projectleider over volgend profiel:

·       Industrieel ingenieur Bouwkunde / houttechnologie, of gelijkwaardig door ervaring

·       Vlot in Nederlands, goed in Frans of/ en je wil dit intensief leren

·       Oplossingsgericht, klantgericht en communicatief 


Over het bedrijf

Onze gerenommeerde klant in regio Waasland, gespecialiseerd in het hogere segment van schrijnwerk hout en aluminium. Dit voor particuliere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Goede voorbereiding is de sleutel tot succes, dit is de reden waarom ze hun team willen uitbreiden met een ervaren projectleider. Je komt terecht in een organisatie met open communicatie en goede teamsfeer. Je werkt vanuit het hoofdkantoor regio Zele voor de regio West-en Oost-Vlaanderen

Wat bieden wij jou?

·       Gevarieerde functie

·       Ruimte voor initiatief

·       Interne opleiding en persoonlijke ontwikkeling

·       Je gaat vast in dienst bij de klant

·       Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen ( Maaltijd- en Ecocheques, hospitalisatieverzekering)  

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986