Projectleider Modulaire Bouw

Geplaatst op 24 september 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Bouw mee aan de toekomst als Projectleider zonder rekening te houden met het bouwverlof!

In de bouw van Modulaire Bouwprojecten ben jij als Projectleider de eindverantwoordelijke in de realisatie van deze projecten. Hierin stuur je voornamelijk onderaannemers aan, organiseert werfvergaderingen en onderhandel je met de klanten. Jouw projecten bestaan uit 20% toelevering van eigen productie en 80% werken met onderaannemers voor de afwerkingstechnieken, waarin je betrokken bent en deze ook coördineert. Je krijgt als Projectleider Modulaire Bouw de ruimte voor initiatief om je eigen rol in te nemen dat impact heeft in de rendabiliteit van je eigen projecten.

Functie eisen

Jij bent een sterk technisch onderlegd persoon met organisatorische vaardigheden. Je stelt de juiste prioriteiten en behoudt het overzicht van de diverse projecten. Met een passie voor de bouwsector, heb je een mature aanpak met respectvolle omgang met de verschillende gesprekspartners. Daarnaast beschik jij als Projectleider Modulaire Bouw over volgende eigenschappen:

  • een bachelor bouwkunde
  • minstens 4 jaar relevante ervaring in het coördineren van onderaannemers
  • je spreekt vloeiend Nederlands en Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een ambitieus en toekomstgericht bedrijf dat enorm veel waarde hecht aan een familiale sfeer en open communicatie. Met een scherpe reputatie zorgen zij steeds voor flexibele en circulaire bouwoplossingen gericht op de toekomst van de bouwsector. Zij hanteren een vast werkregime en vrij te kiezen vakantiedagen zodat je niet vast hangt aan het bouwverlof en een uitstekende werk-privébalans kan behouden. Voor jouw functie als Projectleider Modulaire Bouw bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289