Projectleider Metaalconstructies

Geplaatst op 13 oktober 2020

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Krijg voldoening van mooie projecten in metaalconstructies.

Als Projectleider Metaalconstructies ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en afhandeling van verscheidene montage- en bouwprojecten. Dit vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering. Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt van alle andere partijen (bouwheer, architect, studiebureau,…). Je stuurt zowel jouw ploegen als onderaannemers aan en begeleidt hen bij technische vragen en problemen. Maandelijks maak je vorderingsstaten op en geef je deze door naar de interne diensten die dit verwerken. Je werkt voor de regio Gent met hoofdkantoor in Zelzate.


Wat bieden wij jou?

  • aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen
  • een afwisselende job
  • een ervaren team


Functie eisen

Als Projectleider Metaalconstructies ben je oplossingsgericht en pro-actief ingesteld. Je weet werfleiders en onderaannemers te coördineren.


Bovendien beschik je over:

  • een master bouwkunde of bachelor bouwkunde
  • minstens 5 jaar relevante werkervaring als projectleider/werfleider
  • vlot in Nederlands , verstaanbaar maken in het Frans of Engels


Over het bedrijf

Onze klant is een dynamisch bedrijf die kwaliteit en correcte service hoog in het vaandel draagt. Men specialiseert zich in metaalconstructies (trappen, leuningen, hekkens,…), laswerk en piping. Door hun snelle groei is men op zoek naar een ervaren projectleider.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986