Projectleider Metaalafdeling

Geplaatst op 20 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Jij verzorgt als projectleider het complete projectmanagement van de werven die jou worden toegewezen. Dit omvat budgettering, organisatie en uitvoering van elk project en het realiseren van een optimaal resultaat. Om het volledige project te kunnen coördineren, werk je vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering. Tijdens de uitvoering sta je in voor het verlenen van technisch advies en ben je de centrale contactpersoon voor alle betrokken partijen. Je bent als projectleider mee verantwoordelijk voor de uitbreiding van de metaalafdeling van een internationale klasse 8 speler. Onder jouw projecten behoren kantoren, appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen en veel meer.

Functie eisen

Je bent een communicatief sterk persoon met een coaching-mentaliteit. Je kan gestructureerd werken en zet de klant steeds centraal. Jouw pro-actieve houding ondersteund jouw geest van verbetering en resultaatgerichtheid. Naast de nodige people-skills beschik je over volgende eigenschappen:

  • een master in een bouwkundige richting
  • minstens 3 jaar relevante ervaring in algemene aannemingen
  • een sterke affiniteit met metaal

Over het bedrijf

Onze klant, een algemene klasse 8 aannemer, bouwt al jaar en dag kantoren, appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen etc... kortom zeer uitgebreid. De bedrijfsstructuur van onze klant is een 100% familiebedrijf wat toelaat dat er een directe communicatie is en maakt dat er op een vlotte en efficiënte manier gewerkt kan worden. Voor jouw functie als projectleider metaal bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289