Projectleider klasse 8

Geplaatst op 06 maart 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren projectleider werk je aan klasse 8 bouwprojecten. Daar kan je ziekenhuizen, scholen en andere enorme projecten onder verstaan. Jij bent de drijvende kracht die in samenwerking met de andere leden van het bouwteam het bouwproject in goede banen leidt. Hierbij ben je bevoegd voor het budget van de werf, de aankopen (in overleg met de centrale aankoopdienst), de werfplanning, alsook voor de onderhandelingen met de bouwheer en onderaannemers. Je voert deze taken als projectleider uit met respect voor de veiligheid, kwaliteit, kostprijs, termijn en zorgt voor correcte relaties met de bouwheer en de ontwerpers.

Functie eisen

Als projectleider beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een master industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde
  • Minstens 5 jaar ervaring in klasse 8 bouwprojecten
  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een algemene aannemer klasse 8 die experts zijn in grote bouwprojecten. Dit voornamelijk in residentiële bouw. Er heerst een familiale sfeer die een nonsense aanpak hanteert. Binnen deze functie krijg je van het bedrijf alle ruimte om te groeien. Je ontvangt een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een wagen, maaltijdcheques , laptop, gsm en verzekeringen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289