Projectleider klasse 7

Geplaatst op 04 maart 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

In jouw functie als projectleider coördineer je alle werkzaamheden zodanig dat voldaan wordt aan belangrijke parameters eigen aan het bedrijf. Om deze werken goed te laten starten, zorg je dat alle noodzakelijke voorbereidingen worden getroffen, zowel technisch, administratief en organisatorisch. Je bent permanent op de hoogte van wat er gaande is op jouw werven, je anticipeert op mogelijke problemen en lost deze op als ze zich toch voordoen. Met jouw motiverende aanpak, geef je leiding aan zowel eigen personeel als aan onderaannemers. Naast jouw coördinatie op de werkzaamheden, werk je mee aan de verbetering van de werking van het bedrijf en specifiek van de dienst.

Functie eisen

Jij bent iemand die kan terugvallen op een sterk coördinatievermogen in kleine en grote complexe bouwprojecten. Jouw probleemoplossende vaardigheden vullen jouw communicatieve en leidinggevende vaardigheden goed aan. Als projectleider voor een klasse 7 aannemer beschik je ook over volgende eigenschappen:

  • een master in een bouwkundige opleiding
  • 8 jaar relevante werkervaring in grote bouwprojecten
  • je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans
  • een goede kennis van Ms Office en Ms Project

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een algemene aannemer klasse 7 dat zowel kleine als grote projecten graag voor haar rekening neemt, gaande van projectontwikkeling als aannemerij tot hout & interieur. Zij hechten enorm veel waarde aan een work-life balans en zorgen hiermee voor een beperkt aantal overuren en zelden weekendwerk. Voor jouw rol als projectleider bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289