Projectleider interieurbouw

Geplaatst op 10 februari 2020

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de algemene leiding van grote interieurbouw projecten, zowel op gebied van uitvoering als budget. Naast de opvolging van interieurbouw projecten, sta je ook in voor de opvolging van technische werken : elektriciteit, HVAC en sanitair.

Jouw takenpakket bestaat ook uit :


  • Het instaan voor de kwaliteit en veiligheid op de werf, waar je rekening houdt met tijd en budget
  • De werkvoorbereiding en ontwikkeling van nodige procedures om de veiligheid en efficiëntie te verhogen
  • Het aansturen van de arbeiders en onderaannemers
  • Het onderhandelen met de klanten en beslissen over de aankopen in samenspraak met de bestuurder
  • Het nauw samenwerken met de commercieel verantwoordelijke van de regio Brussel – Antwerpen


Functie eisen

Als projectleider interieurbouw ben je dynamisch, flexibel ingesteld en beschik je over een goed technisch inzicht. Alsook beschik je over een hoger technisch diploma binnen de bouw. Daarnaast heb je al minimum 5 jaar ervaring achter de rug in het uitvoeren van interieurbouw projecten. Je blinkt uit in zowel het financieel als administratief beheer van projecten. Naast het Nederlands, kan je je ook goed uitdrukken in het Engels en Frans.


Wat bieden we jou?


  • Een uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en groeiende organisatie
  • Aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een representatieve firmawagen
  • Interne opleidingen
Over het bedrijf

Onze klant is een algemeen aannemer dat totaaloplossingen aanbiedt voor elk type project, van ruwbouw tot kant- en klaar, van nieuwbouw tot renovatie. Hun expertise ligt binnen de woningbouw, industrie, retail, kantoor, zorg en publieke infrastructuur. Je komt terecht in een stabiele, groeiende organisatie. Er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien en nieuwe competenties te ontwikkelen via interne opleidingen die worden aangeboden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467 celien.​deltombe@​be.​whoohoo.​com