Projectleider Infrastructuur

Geplaatst op 22 oktober 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Binnen een mensgerichte organisatie word jij verantwoordelijk voor het technisch, commercieel en financieel aspect van complexe infrastructuurprojecten. Je zal de realisatie van een groot project of verschillende kleinere projecten over heel Limburg verzorgen als Projectleider. Gedurende de uitvoerende werken en de oplevering coördineer jij alle activiteiten en ben je het centrale contactpunt voor alle betrokken partijen. Je staat in directe lijn met de directie om te rapporteren over het verloop van jouw project(en).

Functie eisen

Met jouw sterk organisatorisch inzicht kan je als enthousiaste leider een projectteam sturen en motiveren. Je hebt oog op resultaat en veiligheid en bent communicatief vlot in omgang. Daarnaast beschik je als Projectleider Infrastructuur over volgende eigenschappen:

  • een master Bouwkunde
  • minstens 5 jaar relevante ervaring
  • je beheerst zowel de Nederlandse als Franse taal
  • een goede kennis van Ms Office

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Projectleider Infrastructuur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen. Jouw werven zijn gelegen over heel Limburg.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289