Projectleider Industriebouw

Geplaatst op 18 november 2020

West-Vlaanderen Intern 2-4 jaar

Over de functie

Sta in voor de oplevering van complexe industriegebouwen

Als Projectleider Industriebouw ben je verantwoordelijk voor de toegewezen projecten vanaf de uitvoering. Je oefent een voorbeeldfunctie, waar je instaat voor de organisatie, coördinatie en controle van meerdere werven. Dit vindt plaats in de industriële als agrarische sector. Je staat in nauw contact met de aannemer, de bouwheer en de architect. 

Daaropvolgend stuur je als projectleider meerdere ploegen (montage en afwerking) en onderaannemers aan. Je legt de nadruk op veiligheid en kwaliteit van de werven. 

Functie eisen

Als Projectleider Industriebouw werk je vanuit het hoofdkantoor in regio Kortrijk voor werven in West- & Oost-Vlaanderen. Daarnaast beschik je over volgende talenten:

  • Minstens een bachelor Bouwkunde met een eerste werkervaring als projectleider
  • Vlot communicatief in Nederlands en Frans
  • Hands-on mentaliteit, punctueel
  • helicopterview
  • Coachend

Over het bedrijf

Door toenemende projectaanvragen wil onze klant met gevestigde waarde in de industriebouw, hun team uitbreiden met een Projectleider Industriebouw. Als Projectleider Industriebouw kom je terecht in een onderneming die investeert in haar mensen. Je kan rekenen op een uitdagende functie en aangename werkomgeving.  


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986