Projectleider industriebouw

Geplaatst op 08 november 2020

Brussel Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectleider industriebouw voer je de operationele leiding van de werf en het personeel voor de ruwbouw van gebouwen. Je volgt de projecten op van A tot Z. Je zorgt voor de correcte coördinatie tussen alle betrokken partijen in het bouwproces en bewaakt de veiligheid en kwaliteit en het rendement van de uitvoerende werken.

Bovendien stel je de planning op en bewaak je de budgetten.

Functie eisen

Als projectleider ben je in het bezit van een Bachelor in een bouwkundige richting en je hebt al een relevante ervaring in een leidinggevende rol achter de rug. Vervolgens voldoe je aan volgende vereisten :

  • Organisatorisch en communicatief sterk
  • Goede kennis van het Nederlands en het Frans
  • Kennis van MS Office

Wat bieden we jou?

  • Een aantrekkelijk loonspakket aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen
  • Een goede begeleiding en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamisch en groeiend bedrijf


Over het bedrijf

Je komt terecht in een jonge en familiale bedrijfsgroep met meer dan 20 jaar ervaring binnen de industriebouw : nieuwbouw en renovatie, projectbouw, staalbouw, betonbouw. Een open sfeer en transparante communicatie dragen bij om jouw als persoon te laten groeien, zowel persoonlijk als jobinhoudelijk.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425