Projectleider hout

Geplaatst op 14 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Implementeer hout binnen klasse 8 projecten!

Als projectleider sta je in voor de implementatie van houtwerk binnen nieuwbouw- renovatieprojecten van appartementen, woonzorg en kantoren. Dit houdt onder andere houten gevelbekleding, buitenschrijnwerk, dakwerken, maar ook interieur.

Als projectleider ben je verantwoordelijk over een team van werfleiders, eigen vakmannen en onderaannemers.

Functie eisen

Als projectleider heb je reeds ervaring op vlak van schrijnwerk en heb je de administratiezijde reeds op jou genomen.

Ervaring en kennis op vlak van algemene bouw is een sterk pluspunt!

Over het bedrijf

De activiteiten van het bedrijf zijn op vlak van algemene bouw, waaronder appartementen, kantoren en woningen, alsook binnen- en buitenschrijnwerk. Je kan totaalprojecten behandelen, van ruwbouw tot afwerking, alsook nieuwbouw en renovatie. Ieder bouw en/of hout project wordt steeds van ontwerp tot oplevering behandeld.

Je komt terecht bij een familiebedrijf, waarbij er veel goesting aanwezig is. Ze zijn als bedrijf sterk gegroeid, maar vergeten hun werknemers daarbij niet. Er is dan ook steeds een opleidingstraject aanwezig, zodat de uitdagende projecten ook kwalitatief kunnen aangepakt worden. Hun structuur staat ook reeds op poten! Interne doorgroeimogelijkheden worden toegejuicht!


Aanbod:

  • Vast contract van onbepaalde duur
  • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
  • Intern ontwikkelingsplan
  • Ping-pong tafel
  • Aangename werkomgeving
  • Vlakke structuur 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com