Projectleider Herbestemming/Herorientering

Geplaatst op 02 juli 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Verzorg de nieuwe bestemming van oude bedrijven of verlaten locaties.

Gebruik als projectleider Herbestemming jouw ervaring van op de werf /studiebureau/architectenbureau om de projecten zo efficiënt mogelijk te coördineren. Je haalt problemen uit de plannen, controleert de bouwknopen en je staat in voor de werfopvolging. Je kan je gemakkelijk verplaatsen zowel in de visie van de architect als aannemer. Je realiseert heroriënteringsprojecten/herbestemmingsprojecten van woningbouw tot industriële gebouwen.  

Functie eisen

Je beschikt als projectleider Herbestemming over een sterke positieve persoonlijkheid met een passie voor oude gebouwen of verlaten terreinen. Daarnaast ben je communicatief, coördinerend en duurzaam ingesteld. Je werkt vanuit het hoofdkantoor regio Kortrijk, met werven over West-& Oost-Vlaanderen. 

  •  Master architectuur / Burgerlijk-Ingenieur architect / Master bouwkunde
  •  Minstens 4 jaar werkervaring in de uitvoering
  • Ervaring in een architectenbureau / studiebureau
  •  Kennis van BiM/Archicad

Over het bedrijf

Je komt als projectmanager terecht in een klein team van architecten, waar je kan meegroeien in een architectenbureau met ambitie. Zowel de kwaliteit van de projecten als persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Je werkt voornamelijk projecten uit voor investeerders, waardoor de kwaliteit belangrijker is dan de commerciële doeleinden. 

Als projectmanager werk je het liefst in dienstverband, freelance is ook bespreekbaar. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986