Projectleider Glas

Geplaatst op 10 juni 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider ligt jouw focus op de klantenzijde. Jouw commerciële aanpak uit zich door klantencontact, een technisch adviserende rol, opmaak van offertes en technische fiches. Dit doe je voor glasprojecten. 

Hoe ziet jouw dag eruit als projectleider?

Je komt binnen op het kantoor te Gent. Je krijgt onmiddellijk een warme glimlach toegeworpen van jouw collega’s en krijgt een gratis mopje erbij bij het nemen van een kopje koffie. Vervolgens ga je met jouw positieve ingesteldheid aan de slag om de klanten technisch bij te staan. Na het horen van hun probleem voor glasprojecten, bezorg je hun zo snel mogelijk een prijsofferte. Eenmaal hier goedkeuring op gegeven wordt, sta je in voor bestelling van materialen en het inplannen van de werf. Aangezien je een heel ervaren team ter jouw beschikking hebt staan, is het niet nodig om zelf de aansturing, uitvoering of oplevering van de werf bij te staan. Enkel bij complexe gevallen wordt jouw hulp hierbij ingeschakeld. In een notendop werk je dus voornamelijk vanop kantoor, omringd door aangename collega’s, ieder met een positieve ingesteldheid waarbij er ruimte is voor een persoonlijke babbel of mopje tussendoor.

 

Functie eisen

Een enorme meerwaarde is jouw kennis van de verschillende glasprijzen op de markt.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876