Projectleider Gevelconstructies

Geplaatst op 24 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Coördineer de realisatie van complexe gevelconstructies als Projectleider!

Jij staat in voor de volledige uitvoering van een project inzake ramen en complexe gevelconstructies als Projectleider. Je bent hierin verantwoordelijk voor de voorbereiding vanaf opmeting tot productie en montage en voor materiaaloptimalisaties en bestellingen. Daarnaast ligt het tekenwerk en de engineering ook onder jouw hoede. Overkoepelend zorg je voor de financiële opvolging van de dossiers en sta je centraal in contact met de klant en architect en waarborgt de kwaliteit van het eindproduct.

Functie eisen

Je bent een enthousiast persoon dat zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je hebt een sterk technisch en bouwkundig inzicht dat jouw communicatieve vaardigheden aanvullen. Daarnaast beschik je als Projectleider over volgende eigenschappen:

  • een master in een bouwkundige richting
  • kennis van Autocad en Ms Office
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Engels, (Frans is een plus)


Over het bedrijf

Je komt terecht in een duurzaam en stabiel familiebedrijf, gelegen in de Noord-Antwerpen dat zich specialiseert in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw, namelijk ramen en complexe gevelconstructies. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, hechten zij enorm veel waarde aan een transparante communicatie en collegialiteit op en naast het werk. Voor jouw functie als Projectleider Gevelconstructies bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289