Projectleider gevelconstructies

Geplaatst op 05 februari 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider sta je in voor de volledige uitvoering van een project inzake ramen en complexe gevelconstructies. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding vanaf opmeting tot productie en montage en staat in voor materiaaloptimalisaties en bestellingen. Daarnaast sta je in voor het tekenwerk en de engineering en zorgt voor de financiële opvolging van de dossiers. Je staat centraal in contact met de klant en architect en waarborgt de kwaliteit van het eindproduct.

Functie eisen

Als projectleider:

  • Bezit je een Bachelor in een bouwkundige richting
  • Heb je technisch en bouwkundig inzicht
  • Heb je kennis van Autocad en Ms Office toepassingen
  • Spreek je Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf dat zich richt op woning- en utiliteitsbouw. Zij specialiseren zich voornamelijk in ramen, complexe gevelconstructies en zonnepanelen. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com