Projectleider Gebouwtechnieken

Geplaatst op 08 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zorg voor een koele werkomgeving op bouwprojecten tussen Antwerpen en Brussel!

In de regio Antwerpen-Brussel werk je als projectleider gebouwtechnieken op verschillende residentiële bouwprojecten vanaf €5 miljoen. Je behartigd onder andere alles rond HVAC, liften, elektriciteit, sanitair en veel meer. Jouw takenpakket omvat het instaan voor contracten, projectopvolging, beheer van budgetten en de oplevering van alles rond speciale technieken. Kortom beheer jij als projectleider alles rond gebouwtechnieken.

Functie eisen

De projectleider gebouwtechnieken die we zoeken werkt analytisch en probleemoplossend, is assertief en overtuigend, hecht veel waarde aan duurzaamheid en circulariteit en is in het bezit van:

  • een master industrieel ingenieur elektromechanica
  • minstens 3 jaar relevante ervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels
  • kennis over de nodige BIM-vaardigheden

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 hoofdaannemer dat zich specialiseert in grote en complexe projecten, gaande van residentiële projecten tot hotels, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Dit doen zij zowel in de openbare als private sector. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten

Voor jouw functie als Projectleider Gebouwtechnieken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Jouw projecten zijn voornamelijk gelegen tussen Antwerpen en Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289