Projectleider Gebouwtechnieken

Geplaatst op 02 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zorg voor een koele werkomgeving als Projectleider Gebouwtechnieken op bouwprojecten tussen Antwerpen en Brussel!

In de regio Antwerpen-Brussel werk je als Projectleider Gebouwtechnieken op verschillende residentiële bouwprojecten vanaf €5 miljoen, waaronder de zaken HVAC, liften, elektriciteit, sanitair en veel meer. Als leidinggevende sta je in voor de contracten, de uitvoering en de oplevering van allerlei speciale technische installaties. Doorheen de projecten bewaak je het budget en de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Voor een efficiënte werking en communicatie, werk je nauw samen met de collega's-projectleiders op de werven en rapporteer je aan het Hoofd Speciale Technieken. Je bent als Projectleider het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Functie eisen

Als Projectleider Gebouwtechnieken ben je steeds analytisch en probleemoplossend ingesteld. Je beschikt daarnaast over volgende eigenschappen:

  • een master industrieel ingenieur elektromechanica
  • minstens 3 jaar relevante ervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 hoofdaannemer dat zich specialiseert in grote en complexe projecten, gaande van residentiële projecten tot hotels, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Dit doen zij zowel in de openbare als private sector. Zij bieden jou in de functie van Projectleider Gebouwtechnieken een loon, op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten. jouw projecten zijn gelegen tussen Antwerpen en Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289