Projectleider Gebouwen

Geplaatst op 24 januari 2022

Limburg Project Sourcing 4-6 jaar

Over de functie

Ga als projectleider aan de slag in de regio Limburg!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie, opvolging en de realisatie van complexe bouwprojecten. Dit zodat er op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle manier gewerkt kan worden aan de realisatie van een project. Je stuurt de planning, bewaakt het budget, rendementen, de kwaliteit en de risico’s. Je ziet toe op de naleving van de wettelijke voorschriften, afspraken en normen inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Zo sta je in voor het oplossen van technische en andere problemen met betrekking tot de werf (levering materialen,…). Je bent een projectleider die het beste haalt uit je team!

Tot slot werk je dagelijks vanuit het kantoor te Limburg en bent flexibel aanwezig op jouw projecten, die verspreid liggen over heel Limburg en Vlaams-Brabant.

Functie eisen

  • je bezit een afgeronde bachelor bouwkunde
  • je hebt minimaal 4 jaar ervaring op projecten vanaf €8 miljoen
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt als projectleider residentieel terecht bij Whoohoo, een projectorganisatie binnen de technische sector. Wij verbinden jouw talenten en persoonlijkheid met technisch uitdagende projecten. Door een persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, kunnen we er samen voor zorgen dat jouw potentieel ten volle benut wordt!

Wat mag je verwachten?

  • Een vast contract van onbepaalde duur
  • Salaris naar jouw opleidingsniveau en relevante ervaring
  • Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag + ECO-cheques van €250/jaar
  • Een bedrijfswagen met tankkaart, ook voor privégebruik
  • Een Iphone met abonnement
  • Hospitalisatieverzekering + Groepsverzekering
  • Mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling via onze Whoohoo® Academy (kosteloos)

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289