Projectleider Gebouwen

Geplaatst op 02 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Realiseer projecten van ruwbouw tot afwerking.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren.

Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Aalter, voor werven in West- en Oost-Vlaanderen.


Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Functie eisen

Als projectleider ben je pro-actief en communicatief ingesteld om heel het project in goede banen te leiden. Bovendien kan je rekenen op ervaren werfleiders en een team van calculators/werkvoorbereiders/tekenaars. Iedereen is gedreven, sociaal en doen ook graag team-activiteiten (tijdens of na de uren). Dit laatste is natuurlijk enkel van toepassing, wanneer het terug kan/mag.

Daarnaast beschik je over:

  • Master burgerlijk/industrieel ingenieur
  • Minstens 5 jaar relevante ervaring als projectleider
  • Pro-actief en communicatief ingesteld
  • Mensgericht


Over het bedrijf

Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden.


Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986