Projectleider Deuren

Geplaatst op 12 mei 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als projectmanager/projectleider ben je verantwoordelijk voor de toegewezen projecten op vlak van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Jij stuurt de assistent projectmanager aan, coördineert de werven en beheert de budgetten. Als projectleider werk je 80% op kantoor en ben je voor de overige 20% aanwezig op jouw projecten. Om vertrouwen te creëren en te behouden, is communicatie met de klant en het opbouwen van een constructieve werkrelatie een zeer belangrijk aspect binnen jouw leidersfunctie.

Functie eisen

De projectleider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting en enkele jaren relevante ervaring
  • Kritisch inzicht en sterke communicatieve vaardigheden
  • Een goede beheersing van het Frans
  • Een goede kennis van Excel

Over het bedrijf

Onze klant is de marktleider op gebied van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Naast de eigen productie wordt er ook gezorgd voor een totaal opvolging van de projecten. Dit in ziekenhuizen en zorgcentra, gevangenissen en grote kantoor- en appartementsgebouwen, kortom alles buiten particuliere projecten. Zij bieden jou naast opleidingen, een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289