Projectleider Daken

Geplaatst op 30 december 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Geniet van prachtige uitzichten over heel België als Projectleider Daken!

Op grote klasse 8 projecten en middelgrote bouwprojecten, realiseer jij als projectleider uitdagende dakprojecten. Dit omvat platte en hellende daken. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van A tot Z. Reken daarbij op de bijhorende administratie; controle van budgetten en het variërende contact met alle betrokken partijen, waaronder de klant.

Als projectleider daken krijg je een grote autonomie en wordt je ondersteund door een multidisciplinair team. Je krijgt te maken met korte communicatielijnen, groeimogelijkheden en een geweldig familiaal gevoel!

Functie eisen

De projectleider daken die we zoeken werkt steeds klantgericht, kan zich enorm flexibel opstellen in functie van zijn of haar werven, heeft een grote interesse in dakwerken en is in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • een passie voor techniek
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een unieke speler dat zich specialiseert in daken en afwerking van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit in de residentiële, retail- en industriële sector. Je krijgt een grote autonomie met opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit.

Voor jouw functie als Projectleider Daken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Jouw werven zijn gelegen over heel Vlaanderen en je kan telkens genieten van een wondermooi uitzicht!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289