Projectleider Commerciële Gebouwen

Geplaatst op 15 september 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Coördineer renovatieprojecten in het buitenland.

Als projectleider commerciële gebouwen ben je verantwoordelijk voor de oplevering van meerdere renovatieprojecten in Frankrijk. Je werkt nauw samen met de bouwheer, architect en onderaannemers op het pand tijdig op te leveren.  Op deze manier coördineer je het project van haalbaarheidsstudie tot oplevering.

Je krijgt als projectleider ondersteuning van je collega werkvoorbereider/calculator. Bovendien werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Gent. Om de projecten vlot op te volgen, ga je gemiddeld 2 dagen per week naar Frankrijk, met 1 overnachting. 

Functie eisen

Als projectleider commerciële gebouwen ben je sterk organisatorisch en planmatig ingesteld. Je hebt oog voor tijd, kwaliteit en budget. Vervolgens kan je zelfstandig, maar ook in team werken.

Daarnaast beschik je over:

  • master bouwkunde / master architectuur
  • minstens 4 jaar werkervaring als projectleider
  • een vlotte kennis van Nederlands en Frans

Over het bedrijf

Voor onze gerenommeerde klant, gespecialiseerd in renovatieprojecten voor commerciële doeleinde wil hun team versterken. Je komt terecht in een aangenaam team, waar de focus sterk ligt op open communicatie. Daarnaast worden er meerdere initiatieven georganiseerd voor het welzijn van de werknemers. Er wordt ook sterk rekening gehouden met werk-privé.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986