Projectleider Burgerlijke Bouwkunde

Geplaatst op 23 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Werk als belangrijke schakel in de Oosterweelverbinding!

Als projectleider burgerlijke bouwkunde organiseer en coördineer je alle toegewezen Oosterweelwerken in de regio Antwerpen. Binnen jouw takenpakket valt de planning, timemanagement, financiële opvolging en contact met de klant.

In jouw rol als projectleider kan je rekenen op 80% coördinatie vanop kantoor en 20% voor het bezoeken en controleren van de werf.

Functie eisen

De projectleider burgerlijke bouwkunde die we zoeken kan elk project gestructureerd en zelfstandig behartigen, hanteert een directe en open communicatie en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante ervaring in burgerlijke bouwkunde
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een algemene aannemer met een solide basis. Zij realiseren en ontwikkelen hoogstaande bouwprojecten, gaande van residentiële projecten tot burgerlijke bouwkunde en meer. Je kan een familiale omgeving en directe communicatielijnen verwachten.

Als projectleider burgerlijke bouwkunde ontvang je een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289