Projectleider Burgerlijke Bouwkunde

Geplaatst op 02 oktober 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Bouw bruggen als geen ander!

Als Projectleider werk je autonoom aan diverse uitdagende projecten binnen de burgerlijke bouwkunde. In deze projecten ben je eindverantwoordelijke op technisch en budgettair vlak, het coördineren van de werfleiders en onderaannemers, opvolgen van de planning en uitvoering. Je realiseert leuke en unieke projecten waaronder bruggen, tunnels, viaducten en veel meer. Kortom alles rond burgerlijke bouwkunde. In jouw rol als projectleider werk je zelfstandig aan jouw projecten en wordt hierin ondersteund door een ervaren projectteam.

Functie eisen

Je hebt een grote affiniteit met burgerlijke bouwkunde en hebt daarbij een sterk inzicht op financieel en technisch vlak. Naast jouw organisatorische en communicatieve vaardigheden, bezit jij als Projectleider Burgerlijke Bouwkunde over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • minstens 4 jaar relevante ervaring is een must
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een aannemer dat zich specialiseert in burgerlijke bouwkunde, tunnels, industriebouw en gebouwen. Zij hechten enorm veel belang aan een collegiale werkomgeving waar ruimte is voor groeimogelijkheden. In jouw functie kan je rekenen op begeleiding door een ervaren collega en de nodige opleidingen! Voor jouw functie als Projectleider Burgerlijke Bouwkunde bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen, maaltijdcheques, verzekeringen en de mogelijkheid tot telewerken.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289