Projectleider bouwprojecten

Geplaatst op 07 juli 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren Projectleider werk je aan klasse 8 bouwprojecten tussen €8 en €25 miljoen. Hieronder kan je ziekenhuizen, scholen en andere enorme projecten verstaan. Jij bent de drijvende kracht die in samenwerking met de andere leden van het bouwteam het bouwproject in goede banen leidt. Hierbij ben je bevoegd voor het budget van de werf, de aankopen (in overleg met de centrale aankoopdienst), de werfplanning en alsook voor de onderhandelingen met de bouwheer en onderaannemers. Je voert deze taken als Projectleider uit met respect voor de veiligheid, kwaliteit, kostprijs, termijn en zorgt voor correcte relaties met de bouwheer en de ontwerpers.

Functie eisen

Jij brengt een structurele en accurate aanpak in de projecten. Met een sterk communicatievermogen motiveer en stuur je de betrokken partijen aan. Daarnaast beschik jij als Projectleider over volgende eigenschappen:

  • een master industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde
  • minstens 5 jaar ervaring in klasse 8 bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen. Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij hechten enorm veel waarde aan het welzijn van hun werknemers en een familiale omgeving. Voor jouw functie als Projectleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Op basis van jouw competenties en ambities, wordt er steeds rekening gehouden met de projecten die worden toegewezen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289