Projectleider bouw

Geplaatst op 21 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider behandel je voornamelijk het financieel plaatje van residentiële bouwprojecten klasse 8!

Als projectleider ligt de focus op het financieel plaatje. Je gaat dus voor 90% een binnendienstfunctie innemen, waarbij je af en toe naar de werf gaat. Je gaat instaan voor het aansturen van de werfleiders. Normaal gezien behandel je 2 à 3 projecten tegelijkertijd, afhankelijk van de grootte van projecten. 

Functie eisen

·        Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma bouwkunde en aangevuld met reeds enkele jaren relevante ervaring als projectleider (klasse 8) 

Over het bedrijf

Het bouwbedrijf is actief op vlak van klasse 8 projecten, waaronder sociale huisvestiging, woonprojecten en appartementsbouw. Ze worden steeds ingeschakeld als hoofdaannemer. Ze bestaan reeds 30 jaar en er zijn ondertussen ongeveer 90 werknemers in dienst. Ze hebben een eigen atelier voor schrijnwerk, aluminium en PVC.

Ze organiseren verschillende zaken voor de werknemers, waaronder vrijdagavond drinks, evenementen en teamuitstappen. Momenteel zijn ze ook een fitness aan het bouwen voor interne werknemers. Hun familiaal tintje komt ondanks hun grootte dus nog steeds sterk naar voor. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com