Projectleider Bouw & Renovatie

Geplaatst op 22 juni 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Bouw mooie nieuwbouw & renovatie projecten!

Je hebt als projectleider ervaring op de particuliere markt, om zo aan de hoge afwerkingsgraad van villa's te voldoen. Bouwend op jouw ervaring kan je meerdere projecten van ruwbouw tot afwerking coördineren.

Jouw dagindeling startend met een kop koffie in het hoofdkantoor net buiten Gent. Nog voor dat de werf opstart bestudeer je de plannen, de meetstaat en vraagt offertes op bij verschillende leveranciers en onderaannemers. Bij de start van de werken coördineer je jouw teams en onderaannemers en volgt hen op. Je leidt werfvergaderingen en staat in communicatie met de verschillende partijen zoals de bouwheer, architecten, ingenieurs, vertegenwoordigers,… Je maakt vorderingsstaten op en zorgt ervoor dat het vooropgestelde budget niet in gedrang komt. Als het einde van de werken in zicht komt sta je als projectleider in voor de voorlopige oplevering. Je ontfermt je over de aangehaalde punten en levert de werken definitief op. Doorheen dit gehele proces ben jij het vaste aanspreekpunt van alle partijen en sta jij in voor de geleverde kwaliteit.

Functie eisen

Als projectleider heb je gezond boerenverstand en mensgerichte vaardigheden. Daarnaast kan je tegen een portie stress en ben je flexibel in het opstellen van een planning. Door jouw ervaring kan je gemakkelijk onderaannemers en je eigen werknemers aansturen en motiveren.

Bovendien beschik je over:

  • Een master bouwkunde
  • Minstens 5 jaar werkervaring als projectleider/werfleider
  • Vlot in Ms Office en Ms Project


Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Onze klant is een bouwbedrijf die instaat voor zowel particulieren als professionelen voor nieuwbouw en renovatie. Ze werken met één aanspreekpunt (jij als projectleider) en zorgen voor een persoonlijke begeleiding van de klant.

Zij bieden jou als projectleider, naast een zeer aantrekkelijk salarispakket, een functie binnen een dynamisch bedrijf waar sterk ingezet wordt op zelfontplooiing.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986