Projectleider Bodemsanering

Geplaatst op 22 juni 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Draag een steentje bij in het behalen van milieunormen

Als projectleider bodemsanering heb je een puur coördinerende functie en hoef je zelf geen stalen af te nemen. Dit betekent het aansturen van het labo, staalafnemers en de boringspecialisten. Je bent verantwoordelijk voor het bodemonderzoek van zowel particuliere als industriële gronden. Jouw functie van projectleider houdt in dat je het volledige project opvolgt vanaf de offerte, de analyse, de rapportage en de communicatie naar de eindklant.

Je werkt als projectleider voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Gent, 20% sta je effectief op de werf. Echter dit staat ook niet vast, afhankelijk van jouw interesses kan dit aangepast worden

Functie eisen

Het is belangrijk dat je al een eerste werkervaring hebt in de bodemsanering. Daarnaast beschik je over een hoger technisch diploma in de bouwkunde, (bio)chemie of milieukunde. Je komt terecht in een leuk team, die houdt van uitdaging. Je bent dus zelf gedreven, passie voor milieu en sterk organisatorisch ingesteld. 

Over het bedrijf

Je komt als projectleider terecht in een sterk groeiende KMO. Er is een vlakke structuur, waar open communicatie en een goede sfeer is. Je hebt 17 collega’s, verantwoordelijk voor bodemsanering, landmeetkunde en milieurapportage. Daaropvolgend heb je 16 vakantiedagen vrij te kiezen, rekening houden met je collega’s natuurlijk.

Wat bieden wij jou:

  • Gevarieerde job
  • Autonomie
  • Leuke sfeer
  • Glijdende uren
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986