Projectleider Aluminium

Geplaatst op 11 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Breng aluminium naar een hogere standaard in residentiële bouwprojecten!

Als projectleider behartig je diverse residentiële bouwprojecten, waarop jij de aluminium werken voorziet. Je kan hieronder ramen en deuren verstaan, maar evengoed architecturale aluminiumprofielen voor gevelbekledingen. Jij bent verantwoordelijk vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering voor de overkoepelende projectopvolging en aansturing. Het bewaken van het budget, deadlines en kwaliteit, vallen ook onder jouw hoede.

Jij brengt als projectleider alles rond aluminium naar een hogere standaard in toonaangevende projecten!

Functie eisen

De projectleider aluminium die we zoeken is een organisatorisch talent, heeft een sterke affiniteit met de bouw en aluminium en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde of bachelor met ervaring
  • minstens 4 jaar relevante ervaring als projectleider
  • ervaring met aluminium of metaal is een plus!
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf dat zich specialiseert in aluminium schrijnwerk, zoals ramen en deuren. Dit doen zij enkel in B2B en grote bouwprojecten en werken vanuit hun eigen schrijnwerkerij. Zij hechten enorm veel waarde aan collegialiteit en een samenwerking op lange termijn.

Voor jouw functie als projectleider aluminium bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289