Projectleider Aluminium

Geplaatst op 08 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voorzie de aluminium afwerking op nieuwbouw- en renovatieprojecten!

Op diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten verzorg jij als projectleider alles omtrent aluminiumwerken. Hieronder kan je balustrades, boordbekledingen en zichtschermen verstaan. Jouw takenpakket omvat onder andere: technische voorbereiding van het project, opmetingen uitvoeren, planning coördineren, beheer van budgetten en de bijhorende administratie zoals aannemerscontracten.

In jouw rol als projectleider aluminium krijg je een grote autonomie waarin je je eigen agenda kan bepalen in functie van jouw deadlines. Je kan dan ook flexibiliteit langs beide kanten verwachten.

Functie eisen

De projectleider aluminium die we zoeken is vlot in communicatie, kan overzicht en organisatie behouden, kan zich zeer flexibel opstellen en is in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde of elektromechanica
  • minstens 3 jaar relevante werkervaring
  • je kan goed tekenen in Autocad
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een unieke speler dat zich specialiseert in daken en afwerking van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit in de residentiële, retail en industriële sector. Je krijgt een grote autonomie binnen deze familiale onderneming, met opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit.

Voor jouw functie als Projectleider Aluminium bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289