Projectleider Afwerking

Geplaatst op 26 oktober 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Coördineer de afwerking van gebouwen.

Lever als projectleider mooie projecten in totaalafwerking (inclusief meubels) op. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten tot 1 miljoen euro, dit voor woonzorgcentra en banken. Het leuke is dat je rechtstreeks werkt voor de bouwheer. Je staat in voor de planning, bestellingen, meet- en vorderingsstaten. Vervolgens coördineer je de arbeiders (eigen als via onderaanneming). De functie als projectleider afwerking is 50% binnen, 50% op de werf. 

Functie eisen

Als projectleider afwerking heb je een passie voor maatwerk, je stelt hoge eisen op kwaliteit en afwerkingsgraad. Bovendien beschik je over minstens 5 jaar werkervaring in de projectleiding. Vervolgens werk je vlot met Ms Office en Ms Project. Naast een sterke kennis van Nederlands is een woordje Frans mooi meegenomen. 

Over het bedrijf

Onze klant, gerenommeerd familiebedrijf regio Gent in afwerking. Je maakt als Projectleider Afwerking deel uit van een standvastig team, dynamische bedrijfscultuur waar opleidingen voorzien worden voor jouw persoonlijke groei. Daarnaast wordt veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986