Projectleider Afwerking

Geplaatst op 03 februari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Neem de verantwoordelijkheid op de afwerking van grote bouwprojecten!

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de afwerking van residentiële bouwprojecten op vlak van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Je stuurt hiervoor de assistent projectmanager aan, coördineer je de werven en beheer je de budgetten.

Jouw week bestaat uit 80% kantoorwerk waarin je steeds in contact staat met de klant en het project. De overige 20% ben je aanwezig op de werven ter controle en bijsturing.

Functie eisen

De projectleider die we zoeken heeft een grote affiniteit met afwerking in de bouw en meer bepaald deurgehelen. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • een bachelor in een bouwkundige richting en enkele jaren relevante ervaring
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans
  • goede kennis van Excel

Over het bedrijf

Onze klant is de marktleider op gebied van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Naast de eigen productie wordt er ook gezorgd voor een totaal opvolging van de projecten. Dit in ziekenhuizen en zorgcentra, gevangenissen en grote kantoor- en appartementsgebouwen, kortom alles buiten particuliere projecten.

Voor jouw functie als Projectleider Afwerking bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Om jouw groei te ondersteunen, zorgen zij voor de nodige opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289