Projectingenieur

Geplaatst op 26 augustus 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta mee in voor het ontwerpen, begeleiden en implementeren van innoverende projecten als projectingenieur!


Als Project ingenieur zal je wat tendensen en evoluties in de markt betreft, in de gaten moeten houden.

Je kan als ingenieur informatie verwerken op een efficiënte manier zodat de verschillende afdelingen hiermee aan de slag kunnen. Tevens moet je als leidinggevende kunnen waken over de prijszetting en mogelijke evoluties hierin. Creëren van studies rond prijzen en product technische aspecten zijn één van je specialiteiten.


Ook zal je instaan voor het verzamelen van verschillende technische informatie m.b.t. de verschillende productlijnen (o.a. technische fiches, performance sheets,…). In je rol als project ingenieur sta je mee in voor het ontwikkelen en uitbouwen van technische expertise en oplossen van vraagstukken, zowel op het vlak van algemeen schrijnwerk, veiligheid, akoestiek, thermische prestaties,… .


Je geeft technische productondersteuning aan de uitvoerende afdelingen (project management, productie en installatie). Samen met de verschillende afdelingen zoek je intern en extern mee naar verbetervoorstellen van het eigen gamma en maakt hiervoor de nodige analyses. Tenslotte neem je ook deel aan het nemen van strategische beslissingen.

Functie eisen

De projectingenieur die we zoeken bezit een zeer sterke technische kennis met de volgende eigenschappen:


  • Je bent ingenieur bouwkunde
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans
  • Hands-on en probleemoplossende ingesteldheid
  • Openstaan voor producten en technische specificaties van de producten, kennis van hout is een pluspunt
  • Flexibel zijn om je te verplaatsen over de verschillende vestigingen

Over het bedrijf

Ons bedrijf is een dynamische marktleider in het ontwikkelen, produceren, verkopen en plaatsen van o.a. brandwerende- en veiligheidsdeuren. Zij bieden je als projectingenieur verschillende opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6