Projectingenieur met opvolging

Geplaatst op 03 november 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Combineer projectopvolging met berekeningen.

Als projectingenieur draagconstructies is elk project maatwerk. Vooraleer je start met je berekeningen, ga je eerste de site zelf gaan bestuderen. De sites bestaan voornamelijk uit kerkmuren, historisch beschermde gevels of nieuwbouwprojecten. Jij bepaalt welke draagconstructies noodzakelijk zijn of hoe je deze zo efficiënt mogelijk kan implementeren. 

Vervolgens bereken je de stabiliteit van de tijdelijke constructies, rekening houdend met externe factoren zoals de windkracht. Bij akkoord van ontwerp en offerte, zorg je voor de werfvoorbereidingen. Eénmaal jouw project start, coördineer de werken en de arbeiders.

Het leuke is dat je zowel voor aannemers, architecten, projectontwikkelaars, afbraakfirma’s, particulieren als overheid werkt. Het kan voorkomen dat je dringende interventies moet doen, maar dit is eerder uitzonderlijk. 

Functie eisen

Als projectingenieur stabiliteit zorg je voor de stabiliteit van beschermde gevels, gebouwen en bruggen. Analytisch inzicht, stressbestendigheid en communicatie is in deze functie heel belangrijk. Je zoekt telkens naar de gepaste oplossing in elke omgeving. Je kan rekenen op een team van 8 ingenieurs, die jou zullen begeleiden in de job.

Daarnaast beschik je over:

  • master bouwkunde (industrieel ingenieur met schakel naar burgerlijkingenieur of burgerlijk ingenieur)
  • Een eerste werkervaring is een plus
  • Vlot in Ms Office en Ms Project

Over het bedrijf

Onze klant is marktleider in bovengrondse draagconstructies, om zo de stabiliteit van gevels en gebouwen te bewaren. Je komt terecht in een leuk gedreven team, waar kwaliteit primeert. Op deze manier realiseer je unieke (historische) projecten, waar je trots over kan zijn. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986