Projectingenieur Gebouwen

Geplaatst op 16 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Werk technisch aan diverse gebouwenprojecten als Projectingenieur!

In jouw rol als projectingenieur ben je betrokken in diverse uitdagende gebouwen vanaf €5 miljoen, waaronder residentiële gebouwen, kantoren, utiliteits- en bedrijfsgebouwen. Je krijgt hierin een grote verantwoordelijkheid op vlak van planning, prijscalculatie, communicatie met onderaannemers, klanten en bezoek je geregeld de werven ter opvolging en bijsturing. Door jouw gemaakte berekeningen in combinatie met de praktijk, kan jij als projectingenieur optimalisaties en verbeteringen uitvoeren in toekomstige gebouwprojecten.

Functie eisen

Met een hoge creativiteit en doorzettingsvermogen kan je probleemoplossend werken. Je durft jouw standpunt verdedigen en gaat proactief en nauwkeurig te werk. Daarnaast beschik jij als Projectingenieur Gebouwen over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • minstens 3 jaar relevante werkervaring
  • kennis van BIM-basisvaardigheden
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 hoofdaannemer dat zich specialiseert in grote en complexe projecten, gaande van residentiële projecten tot hotels, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Dit doen zij zowel in de openbare als private sector. Zij bieden jou in de functie van Projectingenieur Gebouwen een loon, op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten. jouw projecten zijn gelegen tussen Antwerpen en Brussel.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289